T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
AYDIN / NAZİLLİ - Nazilli Güzelköy Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

KALİTE YÖNETİM POLİTİKAMIZ

Kalite Yönetim Politikamız

 

 

GÜZELKÖY ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA OKULU Müdürlüğü olarak benimsemiş olduğumuz Kalite, İş Sağlığı ve Güvenliği ile  insana ve içinde yaşadığı çevreye duyulan saygıya dayanmaktadır. Kalite Yönetim Sistemleri politikalarımız stratejik planlama süreci kapsamında, Kalite, İş Sağlığı ve Güvenliği  oluşturulması ve gözden geçirilmesine de çerçeve oluşturmaktadır. 

 

Güçlü bir başlangıca dayalı sürekli iyileştirmeyi esas alan politikamız kapsamında; okulumuz öğrencilerinin, ailelerinin,  çalışanlarımızın ve toplumun beklentilerini göz ardı etmeksizin eğitim, öğretim hizmetlerinin ve tüm faaliyetlerinin kaliteli ve etkin olarak sunulmasını, bu hizmetlerden yararlananlar için yasal şartlara tam uyum ve sürekli iyileştirmeyi hedeflemektedir.

 

             İlk ve Ortaöğretim faaliyetleri kapsamında, kalite temelli Kalite Yönetim Sistemlerinin uygulanmasına önderlik etmek ve tüm faaliyetlerimizde sürdürülebilir iyileştirmeyi sağlamak, politika olarak benimsenmiştir. Kalite Yönetim Sistemleri politikalarımız tüm çalışanlarımız ve üst yönetim tarafından bilinmekte, uygulanmakta ve sürekliliği sağlanmaktadır.

 

Kalite Yönetim Sistemleri Politikasının takibi iç tetkiklerle kontrol edilmekte, uygunluğunun sürekliliği ve politikadaki değişiklik ihtiyacı, Yönetimin Gözden Geçirmesi (YGG) toplantılarında görüşülmektedir ve ihtiyaç halinde revize edilmektedir.

 

Üst yönetimimiz tarafından eğitim, bilinçlendirme ve iletişim faaliyetleri ile çalışanlarımızın ve ilgili taraflarımızın konuya olan farkındalıkları arttırılmaktadır.

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 27.04.2023 - Güncelleme: 27.04.2023 12:42 - Görüntülenme: 79
  Beğen | 0  kişi beğendi